Tragedie la un bloc din Bistrița. O femeie s-a aruncat de la etajul al-4-lea al unui bloc, iar autoritățile au intervenit la fața locului. Femeia a fost găsită inconștientă.  

"Este vorba de o persoana de sex feminin de aproximativ 59 ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajul cu medic a început manevrele de resuscitare", a transmis Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud. 

Citește și: O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului, după ce soțul ei a întârziat acasă

O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului, după ce soțul ei a întârziat acasă

Situație dramatică la Gura Humorului. O femeie a recurs la un gest extrem după ce soțul ei a întârziat să apară acasă, iar apoi s-au certat. 

Femeia s-ar fi aruncat de la etajul 2 al blocului după ce soțul ei ar fi întârziat să apară acasă. Cei doi s-ar fi luat la ceartă în apartament, iar în acel moment femeia a decis să se arunce în gol de la geamul dormitorului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Scene greu de privit! Un român a amenințat că își va arunca fetița pe fereastră chiar în fața polițiștilor

Bărbatul a fost la un pas de a evita incidentul halucinant. El a auzit-o pe soția lui cum deschidea fereastra dormitorului și s-a grăbit să ajungă în încăpere. Femeia era deja agățată pe pervaz și decisă să sară. Acesta a prins-o de mână, însă nu a reușit să o țină, astfel încât femeia a căzut pe solul acoperit cu iarbă abundentă din fața geamului.

Din fericire, aceasta a suferit doar leziuni minore. 

Citește și:  Papa Francisc, aflat într-o situație mai puțin plăcută: „Am certat o femeie care mi-a cerut să-i binecuvântez câinele”

Scene greu de privit! Un român a amenințat că își va arunca fetița pe fereastră chiar în fața polițiștilor

Scene desprinse din filmele de groază noaptea trecută în Stradella, provincia Pavia din Lombardia, Italia. Oamenii legii au arestat un român în vârstă de 40 de ani, după ce își agresase soția și amenința, în fațaPolițiștii italieni au intervenit după ce au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 de un vecin, care a auzit țipete din interiorul apartamentului de alături. forțelor de ordine, că își va arunca copila de doar un an pe fereastră. 

Citește și:  Jaf ca în filme! Un român a fost prins în Italia când dădea o spargere de 100.000 de euro

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În momentul în care aceștia au ajuns la fața locului, au găsit-o pe femeie în stradă, împreună cu cele două fiice ale sale, după ce aceasta a fugit din casă. Femeia a ajuns să recurgă la acest gest din cauza soțului, un român în vârstă de 40 de ani, care era agresiv și se afla în stare de ebrietate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si