Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Călineşti, județul Botoșani, a murit, vineri, într-un incendiu care i-a cuprins cu repeziciune casa.

Bărbatul ar fi adormit cu țigara aprinsă

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, individul ar fi adormit cu țigara aprinsă în mână, iar focul imediat s-a propagat în întreaga locuință. Vecinii săi au observat flăcările puternice și au sunat imediat la 112.

Din păcate însă, bărbatul a fost găsit decedat într-una dintre încăperi, iar în ciuda eforturilor de a-l readuce la viață, acesta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

"La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bucecea. Aceştia au constatat că locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere”, a transmis ISU.

Mort țigară aprinsă

Un bărbat a murit în casă, după ce și-a uitat țigara aprinsă.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un camion cu platformă, care transporta șase autoturisme, a luat foc în mers. Șoferul a suferit un atac de panică

70 de persoane, evacuate dintr-un bloc de locuinţe din Suceava

În noaptea de joi spre vineri un alt incendiu devastator a izbucnit într-o garsonieră dintr-un bloc de pe strada Jean Bart, din municipiul Suceava. Din fericire, proprietarul în vârstă de 52 de ani a fost salvat la timp.

Acesta era în stare de semiconştienţă și  a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. 

Incendiu Suceava

Un incendiu a izbucnit în garsoniera unui bloc din Suceava.

[Sursa foto: ISU Suceava]

Citește și: Concluzii șocante în cazul 2 Mai: Adolescenții uciși de Vlad Pascu, găsiți și ei vinovați

Din respectul bloc au fost evacuate 70 de persoane, două pisici şi un căţel. Două femei au suferit atacuri de panică din cauza acestui incident, însă ele au refuzat să fie duse la spital pentru îngrijiri. Toată această misiune dificilă a durat în jur de 3 ore.

Pompierii au spus în cele din urmă, că cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauzaefectului termic generat de aparatul de gătit pornit şi lăsat nesupravegheat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si