Tânărul din Brăila și-a încheiat socotelile cu viața într-un mod tragic. La doar 19 ani a decis să recurgă la gestul extrem și a fost găsit fără suflare, chiar de mama sa.

Tânăr găsit spânzurat în Brăila. Acesta avea 19 ani și era medaliat la culturism

Tragedia a avut loc luni seară, în curtea casei sale. Mama băiatului a fost cea care l-a găsit fără suflare, spânzurat de o grindă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

Citește și: O tânără a murit după ce a apelat la sinuciderea asistată. Ce problemă a împins-o la un astfel de gest

Băiatul terminase clasa a XII-a și iubea culturismul, obținând mai multe medalii.

Fostul său antrenor a transmis un mesaj prin care și-a exprimat regretul față de tragedia petrecută.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Durere fără margini în familia lui Dănuț, un român de 37 de ani din UK. Bărbatul a fost găsit decedat în fața unei biserici

„Am sperat că această veste să nu fie adevărată. Am fost dărâmat! De două luni nu a mai venit la sală… L-am avut la performanță. Un băiat cuminte și respectuos, dedicat sportului. Era un sportiv serios, cu un genetic foarte bun”,  a declarat antrenorul pentru debraila.ro.

Citește și: VIDEO- Diana, o frumoasă doctoriță din Iași, s-a sinucis. Ea a fost găsită inconștientă într-un apartament: „I-au spart ușa ca să ajungă la ea. Băiatul stătea în genunchi”

Cadavrul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Sfârșit dramatic pentru un motociclist turc. A murit pe un drum din Argeș, după ce a fost aruncat într-o camionetă pe sensul opus

Un motociclist turc și-a pierdut viața pe un drum din România. Totul s-a petrecut în Argeș, atunci când a intrat în plin într-un autoturism și apoi a fost aruncat într-o camionetă.

Accident mortal pe DN7, în județul Argeș. Un motociclist în vârstă de 32 de ani, cetățean turc, și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație.

Citește și: Mesaje de regret, după ce un tânăr și-a luat zilele, în spatele casei din Albeni, Gorj: "Iartă-ne, Răzvi, că nu am făcut mai mult pentru tine”

Tragedia a avut loc în apropierea localității Drăganu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul a intrat într-un autoturism condus de o femeie de 38 de ani.

În urma impactului puternic, bărbatul a fost aruncat într-o camionetă care venea din sensul opus. Motociclistul a murit pe loc.

Citește și: Accident mortal în Satu Mare. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului și a murit pe loc

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Citește și:  Un bărbat și fiul său au fost loviți în plin pe trecerea de pietoni, în localitatea Râmnicelu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si