Un motociclist și-a pierdut viața într-un accident rutier, în București. Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, la urcarea pe Podul Basarab dinspre Piața Leul.

Citeste si: Un uncrainean a fost găsit mort într-un hotel din București

Tragedie în București! Un motociclist și-a pierdut viața într-un accident, pe Podul Basarab

Tragedie în București! Un motociclist și-a pierdut viața într-un accident, pe Podul Basarab

[Sursa foto: Ady Boxe]

Ce s-a întâmplat la locul accidentului

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă”, au comunicat autoritățile.

Bărbatul a pierdut controlul motocicletei la urcarea pe Podul Basarab, în momentul în care a încercat să facă o depășire. Acesta a lovit accidental bordura și a ricoșat în stâlp, iar motocicleta a ajuns la zeci de metri distanță. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Martorii spun ca motociclistul, un barbat de peste 30 de ani, conducea motocicleta cand la un moment dat, la urcarea pe pod ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

Citeste si: Un motociclist a murit într-un grav accident

Motociclistul nu a supraviețuit

Ceilalti participanti la trafic, martori la groaznicul accident, au sunat imediat la 112.

„În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, au mai comunicat autoritățile.

La fata locului au intervenit rapid medicii de la SMURD care au gasit victima in stop cardiorespirator. Cadrele medicale au inceput rapid manevrele de resuscitare, dar dupa zeci de minute de eforturi au fost nevoite sa declare decesul.

Traficul  a fost restricționat pe șoseaua Grozăvești, dinspre Piața Leul, către Pod Basarab, pentru a permite criminaliștilor de la Brigada Rutieră să efectueze cercetări la fața locului.

La locul tragediei sunt așteptați legiștii care vor prelua trupul tânărului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor morții.

Citeste si: Cadavrul unei femei a fost găsit pe marginea unui drum din Arad


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si