Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Calarasi, un barbat din comuna Cuza Voda a aruncat un baros in fantana respectiva in urma cu cateva zile, iar miercuri dupa-amiaza a vrut sa-l recupereze.

El a cerut ajutorul unui vecin, iar acesta s-a oferit sa intre in fantana pentru a recupera unealta. Cand a vazut ca nu mai iese, barbatul a intrat la randul lui in fantana, ramanand blocat acolo.

Scena ar fi fost vazuta de un al treilea barbat, care a sarit in ajutorul celor doi, intrand de asemenea in fantana de unde nu a mai putut iesi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fata locului s-au deplasat pompierii acestia reusind sa-i scoata pe cei trei barbati. Victimele erau inconstiente, iar cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare. In ciuda eforturilor depuse, cei trei nu au mai putut fi salvati.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi spun ca victimele avea 28 de ani, 42 de ani si 57 de ani.

Fantana in care au intrat era dezafectata, avea o adancime de opt metri, iar diametrul era de un metru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si