Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

O femeie a fost găsită fără viață în scara unui bloc

„Un incident șocant a avut loc în această dimineață, în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. O femeie a fost găsită carbonizată de către femeia de serviciu. Aceasta a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare care, în ciuda tuturor eforturilor, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia în vârstă de 54 de ani și a fost declarat decesul acesteia.

Autoritățile fac verificări, iau în calcul toate variantele și cred aceștia că femeia ar fi fost incendiată.

Din primele informații, aceasta ar fi președinta blocului și este juristă de meserie. De altfel, au fost ridicate mai multe imagini de pe camerele de supraveghere pentru că oamenii legii vor să întregească tabloul complet și să înțeleagă cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit unor surse, președinta blocului ar fi avut mai multe neînțelegeri de-a lungul timpului cu anumiți locatari. A fost făcut și un cerc de suspecți, iar la poliție a ajuns un locatar care ar fi avut mai multe neînțelegeri cu femeia. În urma cercetărilor s-a stabilit ca acesta nu este principalul suspect în acest caz șocant.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si