Un groaznic accident rutier a avut loc la intersecția bulevardelor Lacul Tei şi Barbu Văcărescu, din Capitală. O femeie și-a pierdut viața după ce a fost puternic lovită de un autoturism, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

O femeie a murit după ce a fost lovită de un autoturism

O femeie în vârstă de 71 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un autoturism, în jurul orei 11:40.

La volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani, care, în timp ce conducea pe bulevardul Barbu Văcărescu, ajuns la intersecția cu bulevardul Lacul Tei, a accidentat-o pe femeie.

Citește și: Amenzile pot continua să curgă chiar dacă ți-ai vândut autoturismul! Situațiile în care te poți trezi cu penalități. Mare atenție!

smurd

Foto simbol- SMURD

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din păcate, medicii ajunși la fața locului au constatat decesul femeii.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

Ce au transmis autoritățile?

Citește și: Ultimul termen în cazul avocatului Sebastian Felecanu, acuzat de uciderea iubite însărcinate. Adrian Cuculis: "Este acreditată puternic varianta omorului calificat"

politist

Foto simbol- Poliție

[Sursa foto: istockphotos]

"La data de 13 mai, în jurul orei 11.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Văcărescu.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani care conducea un autovehicul pe str. Barbu Văcărescu, ajuns la intersecția cu bd. Lacul Tei, a surprins și accidentat o persoană de sex femeiesc, în vârstă de 71 de ani.

În urma accidentului de circulație, a fost constatat decesul femeii la fața locului de către un medic din cadrul S.M.U.R.D.

Polițiștii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", au transmis autoritățile, într-un cumunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si