Tragedia a avut loc marți, în jurul orei 17:30, în fața Parcului Bazilescu, pe Bulevardul Bucureștii Noi, din Sectorul 1 al Capitalei.

Minorul a fost transportat de urgență la spital

Un copil a fost spulberat de un autoturism pe trecerea de pietoni. Medicii ajunși la fața locului l-au transportat de urgență pe micuț la spital, acesta aflându-se în stare de inconștiență.

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Citeste si: O adolescentă aflată pe skateboard a fost rănită de un șofer băut

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Tragedia s-a produs la aproximativ 500 de metri de locul unde, în urmă cu aproape 5 luni, Raisa, o fetiță în vârstă de 11 ani, a murit pe loc în urma unui impact mortal al unei mașini de poliție. Și în cazul Raisei, accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni de pe strada Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei.

Tragedia de pe strada Laminorului din data de 13 ianuarie 2022

Pe data de 13 ianuarie 2022, Raisa, o fetiță în vârstă de 11 ani, împreună cu prietena sa, Marina, au fost lovite violent de un polițist pe trecerea de pietoni. Acesta circula cu viteză, pe o strada Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, având doar semnalele luminoase aprinse.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr din Iași a murit carbonizat în propria mașină

Cele două fete se aflau pe trecerea de pietoni, însă nu le-a fost acordată prioritate. Raisa a murit pe loc, iar cealaltă a fost transportată la spital cu răni foarte grave la un picior. Raisa a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Mai multe persoane au ieșit, la acea vreme, în stradă, revoltați de cele întâmplate.

Acum, polițistul responsabil de moartea fetiței de 11 ani este judecat pentru două infracțiuni deosebit de grave. Conform certificatului emis de INML, Marina, colega Raisei, cea cu care se afla în momentul tragediei, are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale în urma impactului. Este motivul pentru care, acum, polițistul va fi judecat și pentru vătamare corporală, nu doar pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Un sibian a fost prins la volan cu o alcoolemie de peste 5 la mie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si