Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în China: 27 de oameni au murit, după ce un autobuz s-a răsturnat

Un accident grav, soldat cu moartea a 27 de oameni și rănirea altor 20 a avut loc pe o autostradă din provincia de sud-vest Guizhou, când un autobuz care se îndrepta spre o zonă carantinată din cauza Covid-19 s-a răsturnat, scrie BBC.

Laura Macovei,

Accident grav: 27 de oameni au murit, după ce un autobuz s-a răsturnat

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu de mult, China a impus carantinarea mai multor provincii, pentru a preveni orice focar de Covid-19. 

Politica Beijingului „zero-Covid”, care implică testare și urmărire în masă, a stârnit revoltă în rândul multor chinezi. Cei care sunt testați pozitiv și contactele lor apropiate trebuie să se izoleze acasă sau într-o unitate de carantină.

Citeste si: Un bătrân din Dolj a fost jefuit în propria casă. Bărbatul de 77 de ani a rămas fără 11.000 de lei

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În ceea ce privește cauza accidentului care a avut loc duminică dimineața, nu se cunoaște niciun detaliu. 

China este carantinată

Toți suntem în acel autobuz”, a scris un internaut pe aplicația de socializare WeChat. În timp ce restul lumii încearcă să trăiască cu Covid, China este singura economie majoră care încă prioritizează lupta împotriva virusului mai presus decât orice altceva.

Citeste si: Nuntă încheiată la spital. 13 nuntași au avut nevoie de îngrijiri medicale și 2 au ajuns la spital, toți cu simptome de toxiinfecție alimentară

Guizhou se confruntă în prezent cu o creștere a infecțiilor. Provincia a înregistrat 712 cazuri noi sâmbătă, aproximativ 70% din totalul Chinei.

Incidentul are loc în perioada de dinaintea congresului Partidului Comunist din octombrie, unde se așteaptă ca politica Covid să fie discutată.

Peste 21 de milioane de locuitori din Beijing sunt obligați să stea la coadă pentru testele PCR la fiecare trei zile pentru a avea acces la clădirile publice și chiar la magazine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI