Individul în vârstă de 64 de ani le-a recunoscut polițiștilor ciprioți că a ucis cu brutalitate o româncă, în vârstă de 55 de ani, fără adăpost. Femeia a fost găsită într-o casă abandonată cu două etaje de pe bulevardul Kennedy din Nicosia, Cipru, înfășurată într-un cearșaf și cu multiple răni la cap, marți după-amiază. Trupul neînsuflețit a fost găsit acoperit cu un cearșaf la scurt timp după ora 16.00, marți, 30 august 2022. 

Conform oamenilor legii, principalul suspect a fost dus la tribunal în cursul zilei de joi, unde a fost arestat preventiv.  Investigațiile privind uciderea premeditată a Lilianei Niteanu, în vârstă de 55 de ani sunt în continuă desfășurare. Trupul neînsuflețit al româncei a fost găsit marți după-amiază într-o casă abandonată din Nicosia.

Citeste si: O poză deocheată a pus un zbor în pericol. Pilotul a refuzat să decoleze

Potrivit jurnaliștilor locali, criminalul a avut nevoie de un translator în timpul interogatoriului, cu toate că nu s-a specificat naționalitatea acestuia, le-a declarat membrilor Poliției că, în timp ce se afla împreună cu Liliana Niteanu, în vârstă de 55 de ani, în interiorul casei abandonate, cei doi au consumat alcool și au început să se certe. Ulterior, conform spuselor bărbatului, acesta a îndreptat un cuțit spre româncă și a ucis-o.

Filmul tragediei din Cipru. Cum a murit românca în vârstă de 55 de ani

Medicul legist Nicolas Charalambous a făcut public motivul care i-a adus moartea româncei în vârstă de 55 de ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma autopsiei efectuate, s-a constatat că aceasta s-a stins din viață în urma unui șoc hemoragic cauzat de răni cu un obiect ascuțit, a transmis miercuri poliția, în timp ce investigațiile continuă, a mai declarat Christo Andreou.

Citeste si: Tragedie în Mehedinți: un fost primar a fost găsit împușcat în bucătăria casei sale

Se crede că femeia își găsise adăpost acolo unde și-a găsit sfârșitul, împreună cu soțul ei și o altă persoană, nu cea care se confruntă acum cu acuzații de omor premeditat.

Locul faptei rămâne izolat în timp ce poliția își continuă investigațiile.

Citeste si: O fată dată dispărută, găsită într-un TIR în timp ce întreținea relații intime cu doi bărbați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si