Scene desprinse parcă din filmele de groază, la Constanța. Vineri dimineața, pe 5 iulie, în jurul orei 11, s-a dat alarma în orașul de la malul mării, după ce un bărbat de 30 de ani și-a pus capăt zilelor.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați de faptul că un constănțean, ce locuia pe strada Răscoalei, s-a închis în baia locuinței sale și și-ar fi provocat mai multe răni.

Citește și: Un băiat de 17 ani din Craiova și-a pus capăt zilelor! A sunat la 112, după care a sărit în gol de la 25 de metri

Depresia l-a împins către moarte

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat faptele, însă, din păcate, medicii care au sosit pentru acordarea primului ajutor nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Omul a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus, în urma multelor răni pe care le suferise la nivelul pieptului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul suferea de depresie severă. Boală care s-a instalat ca urmare a unui accident petrecut acum trei ani.

Cei care-l cunoșteau pe tânăr spun că acestea era un om retras și că se confrunta cu stările de depresie de mai bine de trei ani, atunci când a avut un accident care l-a marcat profund. Atât de tare suferea și acum, încât, în ciuda faptului că a tot încercat să își revină, a decis să își curme viața.

Citește și: Și-a rugat soțul să îi ia viața din cauza suferinței prin care trecea! Destinul Laurei s-a schimbat radical după o vizită la salon

Acum, în acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea și care sunt cauzele care l-au dus către un asemenea gest.

”La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Răscoalei un bărbat și-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înțepător. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat. Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată în comunicatul emis de IPJ Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si