„La data de 30 noiembrie, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Cumpăna, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Tânărul ar fi ajuns mai devreme la muncă

Conform unor surse, omul legii ar fi mers mai devreme la serviciu și ar fi reușit să obțină o citație ca pretext pentru a ieși pe teren.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Rona Hartner va fi condusă azi pe ultimul drum. Oamenii își iau rămas bun de la marea artistă

Tânărul s-ar fi dus apoi pe câmp, unde s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare.

Se pare că polițistul se juca des la păcănele și ar fi acumulat datorii în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Un alt polițist și-a pus capăt zilelor în ziua de Sf. Andrei

Ieri-dimineață, în cimitirul din Vlăsineşti, județul Botoșani, a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui polițist din Botoșani, în vârstă de 47 de ani, șef de post la Stăuceni. Se pare că acesta și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale, numită Andreea, care a trecut în neființă la vârsta de doar un an, în aceeași zi de Sfântul Andrei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Ce telefon avea Cătălin Cherecheș la el când a fost capturat? Traficanții de droguri mai folosesc acest tip de mobil crezând că nu pot fi interceptați

Descoperirea a fost făcută de către un bătrân aflat în vizită la cimitir pentru a aprinde o lumânare. Persoana a alertat imediat numărul unic de urgență 112, iar la locul incidentului au sosit polițiști și un echipaj al Ambulanței. Din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar, iar polițistul era deja fără suflare. Colegii săi de la poliție au început o anchetă, descoperind în scurt timp detalii despre o tragedie dureroasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si