Conflictul dintre cei doi bărbați a escaladat, cel mai probabil pe fondul consumul de băuturi alcoolice, iar cel care l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 47 de ani susține că a fost înjurat.

”M-a înjurat, a spus că sunt sărac, că nu am bani să îmi iau un pachet de ţigări.”

Bărbatul de 47 de ani care a intrat în conflict cu cei doi suspecți a fost lovit și în bar și pe șosea, înainte de a fi dus acasă de un alt martor, spun cei care ar fi văzut întreaga scenă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“I-a dat o palmă aici, i-a mai dat una în jumătatea şoselei şi m-am dus după el să îl duc acasă. Și i-am făcut aşa, du-te, mă acasă!”

Unul dintre agresori, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a fost eliberat de curând din închisoare unde săvârșea pedeapsa pentru tâlhărie. Celălalt bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit că ar fi unul dintre agresori spune că nu este vinovat pentru moartea localnicului.

Elena Vetreaniuc, sora victimei, a declarat că “L-a adus un băiat din sat, l-a adus cu roaba acasă şi am chemat salvarea şi l-a luat.” Medicii au încercat să îl salveze pe bărbatul de 47 de ani, însă nu au reușit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si