Tânărul a fost la un pas să dărâme o casă din localitatea Ciocănești, județul Dâmbovița, după ce a pierdut controlul direcției  și a intrat cu mașina în peretele imobilului.

Citeste si: Un șofer de 79 de ani din Deva a murit după ce s-a izbit cu mașina de un zid

În mașină se mai afla alt pasager

La locul accidentului  au fost mobilizate echipaje de la Garda Răcari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și de la Detasamentul Titu o autospecială de descarcerare. În mașina tânărului de 19 ani se afla și un pasager, de 20 de ani, care a refuzat examinarea medicală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr din Ialomița, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a ucis o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Șoferul de 19 ani a suferit un atac de panică

Inițial nu au fost anunțate persoane rănite în accident, însă la fața locului, paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale șoferului de 19 ani care a suferit un atac de panică, după accident.

Ulterior, paramedicii de pe echipajul SAJ au examinat și o fetiță, care se afla în casă în momentul impactului și care avea o escoriație la nas.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si