Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Dolj: Un motociclist a murit după ce a intrat într-un cap de pod

Tragedie în prima zi a anului 2023. Un motociclist în vârstă de 30 de ani a murit după ce a intrat într-un cap de pod, în județul Dolj.

Laura Macovei,

Tragedie în Dolj: Un motociclist a murit după ce a intrat într-un cap de pod

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis duminică faptul că polițiștii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 606 A, în comuna Argetoaia.

Tânărul nu a mai avut nicio șansă

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr de 30 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J. 606 A, din localitate, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod ”, a precizat IPJ Dolj.

Citește și: Tragedie în noaptea de Revelion, la Cotnari. O mașină a spulberat mai mulți pietoni. Un copil e în stare gravă

Sursa citată a menţionat că la faţa locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul tânărului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Incident tragic în Brașov. O adolescentă a fost grav rănită în urma unui accident în Masivul Postăvaru

O adolescentă de 17 ani s-a accidentat grav pe Vârful Postăvaru și a suferit răni în zona capului.

Din cauza condițiilor meteo, elicopterul SMURD nu a putut ajunge la fața locului.

Citește și: Cazul șocant al fostului deputat de Gorj care a încercat să se sinucidă înainte de Anul Nou

În această după-amiază, fata de 17 ani a urcat pe Masivul Postăvaru. Din cauza condițiilor de vizibilitate redusă, aceasta s-a accidentat.

Salvamontiștii  din Poiana Brașov au intervenit imediat, dar elicopterul SMURD, ajuns la fața locului, nu a putut ajunge până în vârf.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI