Agresorul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, este chiar fostuț soț al decedatei. Femeia s-a stins din viață la vârsta de doar 44 de ani. Printre victimele bărbatului se numără și mama femeii, în vârstă de 60 de ani, dar și sora acesteia, în vârstă de 38 de ani. Acestea au fost transportate la spital în stare gravă.

O vecină ar fi auzit totul și a sunat speriată la numărul unic de urgență 112.

Membrii echibajului medical ajuns la fața locului au rămas terfiați după ce au găsit. Cele trei victime prezentau multiple răni. Fosta soție a agresorului fusese înjunghiată de mai bine de 10 ori la nivelul toracelui, abdomenului, membrelor inferioare şi superioare. Mama decedatei prezenta două plăgi la nivelul toracelui şi una la nivelul abdomenului, iar sora femeii avea o plagă în spate şi una la nivelul feţei.

Din nefericire, pentru fosta soție a bărbatului, medicii ajunși la locul faptei nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să declare decesul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu de proporții în Baia Mare. O clădire emblematică a ars din temelii

Individul a fugit de la locul crimei, dar polițiștii au reușit să îl prindă

Mai multe echipaje ale oamenilor legii, inclusiv o echipă de mascați de la Botoșani, s-au moobilizat și au plecat în căutarea individului în vârstă de 44 de ani, care a fugit la scurt timp după atac. Bărbatul era considerat periculos, deoarece acesta era încă înarmat. 

În urma operațiunilor efectuate de polițiști, individul a fost prins. 

Femeia care s-a stins din viață din cauza fostului soț a lăsat orfsni trei copii. Este vorba despre doi băieți cu vârste de 14 și 23 de ani și o fată de 17 ani. Femeia a hotărât să îl părăsească pe bărbat în urmă cu doi ani, motivul principal fiind scandalurile şi conflictele frecvente. Apropiații acesteia mărturisesc că femeia reușise să obțină chiar mai multe ordine de protecție împotriva fostului ei soț.

Citeste si: Accident grav noaptea trecută în Giurgiu. Un tânăr de 18 ani s-a stins din viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si