Familia a fost găsită moartă la începutul acestei săptămâni în casa lor din Abington, conform autorităţilor din Massachusetts. După ce şi-a împuşcat soţia şi copiii, Zaccardi s-a folosit de aceeaşi armă pentru a se sinucide.

Tragedie în familia unui scriitor

Tragedie în familia unui scriitor. Și-a ucis soția și copiii, apoi s-a sinucis

Citeste si: Scene șocante în dreptul unui liceu din Buzău. Un bărbat s-a apropiat de gardul unității de învățământ și s-a dezbrăcat în fața elevilor

Trupurile neînsufleţite a lui Joseph Zaccardi, soţiei Deirdre şi a copiilor: fetiţia Alexis de 11 ani şi gemenii Kathryn şi Nathaniel de 9 ani au fost descoperite în dimineaţa zilei de luni de o rudă care venise să îi conducă pe cei mici la şcoală.

Și-a ucis soția și copiii, apoi s-a sinucis

Tragedie în familia unui scriitor. Și-a ucis soția și copiii, apoi s-a sinucis

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Scene șocante la un liceu din Timiș în timp ce un elev își bătea profesorul. Motivul este uluitor

Criminalul a postat pe contul său de socializare că este șomer și că simte că este pe cale să înnebunească, apoi a comis tragedia.

Citeste si: O femeie de 73 de ani a murit după ce a căzut de la etajul şase al blocului unde locuia

La începutul anului trecut, în aprilie 2017, Zaccardi îşi publicase ce-a de-a treia carte intitulată „Toate amestecate”, disponibilă pe Amazon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si