Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în familia unui scriitor. Și-a ucis soția și copiii, apoi s-a sinucis

Un autor american de cărți și-a ucis soția și copiii, apoi s-a sinucis. Joseph Zaccardi susţinea că se confruntă cu probleme mari în carieră, care-i cauzau probleme serioase mintale și era pe cale să înnebunească.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Familia a fost găsită moartă la începutul acestei săptămâni în casa lor din Abington, conform autorităţilor din Massachusetts. După ce şi-a împuşcat soţia şi copiii, Zaccardi s-a folosit de aceeaşi armă pentru a se sinucide.

Tragedie în familia unui scriitor

Citeste si: Scene șocante în dreptul unui liceu din Buzău. Un bărbat s-a apropiat de gardul unității de învățământ și s-a dezbrăcat în fața elevilor

Trupurile neînsufleţite a lui Joseph Zaccardi, soţiei Deirdre şi a copiilor: fetiţia Alexis de 11 ani şi gemenii Kathryn şi Nathaniel de 9 ani au fost descoperite în dimineaţa zilei de luni de o rudă care venise să îi conducă pe cei mici la şcoală.

Și-a ucis soția și copiii, apoi s-a sinucis

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Scene șocante la un liceu din Timiș în timp ce un elev își bătea profesorul. Motivul este uluitor

Criminalul a postat pe contul său de socializare că este șomer și că simte că este pe cale să înnebunească, apoi a comis tragedia.

Citeste si: O femeie de 73 de ani a murit după ce a căzut de la etajul şase al blocului unde locuia

La începutul anului trecut, în aprilie 2017, Zaccardi îşi publicase ce-a de-a treia carte intitulată „Toate amestecate”, disponibilă pe Amazon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI