Tanarul in varsta de 21 de ani voia sa-si cumpere o masina. Asa ca aseara s-a intalnit cu vanzatorul autoturismului pe care si-l dorea si, impreuna cu acesta si inca un amic, au dat o tura prin oras.La un moment dat, insa,  automobilul condus cu viteza de catre  proprietar a derapat, a intrat intr-un pom si s-a oprit intr-un stalp.
Cei care au vazut scena au fost socati de ceea ce  s-a intamplat

- Cred ca ala nu mai traieste. Ala din dreapta a murit sigur.

-A avut viteza! Mai e unul in dreapta,care a tipat? S-a auzit ceva..nu poti sa zici ca avea sub 130 km/h si sa indoaie masina asa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Imediat la locul accidentului au sosit si salvatorii, numai ca, pentru tanarul  care voia sa-si cumpere masina nu au mai putut face nimic.

Cms. Sef Daniel Fatu- Politia Rutiera Focsani: Din accident a rezultat ranirea cobnducatorului auto, decesul pasagerului dreapta fata si ranirea usoara a unui pasager, aflat pe bancheta din spate.

De altfel doar  pasagerul din spate  le-a putut spune politistilor ce s-a intamplat inainte de tragedie.

Soferul masinii, in varsta de  22 de ani a fost transportat in coma la spital iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire. Daca isi va reveni se va alege cu dosar penal pentru  vatamare corporala  si ucidere din culpa.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si