Fotbalul italian este în stare de șoc. Arbitrul italian Daniele De Santis, în vârstă de 33 de ani, și logodnica sa Eleonora Manta de 30 de ani au fost înjunghiați mortal la domiciliul lor din Lecce, informează The Sun. Poliția a lansat o anchetă cu privire la dubla crimă care a avut loc luni.

Poliția nu a identificat niciun suspect până la această oră, potrivit La Repubblica.

Citeste si: VIDEO- Jefuitor și violator în București. Două victime

Polițiștii au făcut investigații amănunțite asupra complexului de apartamente unde locuia Daniele De Santis, după ce vecinii au raportat mai multe țipete care se auzeau din interior.

Unde a fost găsit trupul lui Daniele De Santis 

Potrivit presei italiene, trupul lui De Santis a fost găsit pe scara de la etajul al doilea al complexului lor de apartamente, iar Eleonora Manta a fost descoperită în interiorul locuinței lor.

Citeste si: Medicul Alexandru Rafila este îngrijorat: "România nu va fi pregătită!"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Rapoartele inițiale spun că martorii au văzut un bărbat părăsind locul cu un cuțit și un rucsac. Poliția nu a identificat încă în mod oficial un suspect.

Zona din jurul apartamentului în care locuiau împreună De Santis și Eleonora Manta, este acoperită de mai multe camere de supraveghere care ar putea oferi dovezi-cheie pentru poliție.

Citeste si: Medicul Alexandru Rafila este îngrijorat: "România nu va fi pregătită!"

Din  primele declarațiile ale martorilor se pare că ucigașul și-a ascuns fața.

Daniele De Santis a început arbitrajul profesionist în 2017, debutând în Serie B ca al patrulea oficial pentru o confruntare între Pisa și Benevento în același an. 

El a arbitrat aproximativ 130 de partide în Serie C și Serie D. Miercuri, 23 septembrie, Daniele De Santis urma să arbitreze meciul dintre Monopoli și Modena, din Cupa Italiei.

Citeste si: VIDEO- Regrete pentru tatăl criminal din Cluj. Vrea să fie pedepsit

„Sunt șocat. Încă știm foarte puțin despre caz. Ce pot să spun este că suntem în contact strâns cu familia și cu toți oamenii asociației”, a declarat Marcello Nicchi, directorul Asociației italiene a arbitrilor. Daniele De Santis și-a început cariera de arbitru profesionist în 2017, când a debutat în Serie B ca al patrulea oficial într-un meci dintre Pisa și Benevento.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si