Tragedia în care românca în vârstă de 69 de ani și-a pierdut viața a avut loc sâmbătă, 10 septembrie 2022, în jurul orei locale 11 dimineața. Șoferul autorulotei, soțul român al victimei, care se deplasa în direcția Toulouse, a pierdut controlul vehiculului după ce a explodat o anvelopă. Mașina a căzut peste balustradă și a ajuns sub autostradă.

Citeste si: Un polițist a fost băgat în comă de către un interlop. Agentul a supraviețuit miraculos

La fața locului au fost trimiși de urgență aproximativ 15 pompieri din Castelnaudary, Bram și Carcassonne. Totodată, o echipă de medici a ajuns de urgență la locul producerii tragediei.

Femeia nu a mai avut nici o șansă. A murit pe loc

Românca în vârstă de 69 de ani a fost găsită e medici în stop cardiorespirator. În ciuda tuturor eforturilor depuse de cadrele medicale, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Soțul ei, tot de cetățenie română, în vârstă de 74 de ani, a rămas încarcerat în fiarele contorsionate ale autorulotei, dar, din fericire, salvatorii au reușit să îl scoată de acolo. Bărbatul suferă de o fractură deschisă a membrelor inferioare. Acesta a fost transportat imediat la camera de urgență a spitalului Carcassonne. Cuplul de români era stabilit de o vreme în Franța.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tragedie în Franța. O româncă s-a stins din viață într-un accident cu autorulota condusă de soțul ei

Citeste si: La 54 de ani, o femeie a pierdut "din dragoste" zeci de mii de lei. Ce metodă de înșelăciune a folosit bătbatul care a păgubit-o

Oamenii legii au intervenit rapid. Traficul în dreptul locului accidentului a fost deviat pe o singură bandă, cea din stânga. Circulația fost perturbată considerabil, astfel încât s-a ajuns la o încetinire a vitezei de până la 5 km/h, ceea ce a dus la o prelungire a timpului călătoriei fiecărui participant la trafic cu aproximativ o jumătate de oră.

Jandarmii au deschis o anchetă și au efectuat cercetările obișnuite pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Citeste si: Accident fatal de motocicletă pentru un tânăr român din Italia. Florin urma să devină tată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si