Marți, un accident teribil a avut loc în localitatea Berheci, pe DN24. Un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit în plin, iar în urma impactului puternic ambele au luat foc.

Cum a avut loc accidentul șocant?

Se pare că șoferul mașinii, care se deplasa din direcţia Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul volanului, moment în care a acroșat un parapet și a pătruns pe constrasens.

Pompierii din Galaţi au stins incendiul, însă din păcate, două persoane au încetat din viață. Medicii nu au putut face nimic pentru ele, așadar au fost nevoiți să constate decesul.

”În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Tineri morți accident Galați

Un accident teribil a avut loc între o mașină și un camion în Galați.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Medic din Craiova judecat pentru ucidere din culpă. Procurorii îl acuză de "moartea violentă" a unor pacienți. Patru biopsii urmate de decese!

Cele două victime erau doi tineri, de 16 și respectiv 21 de ani. Și șoferul tirului a fost rănit, iar medicii l-au preluat la spital pentru îngrijiri medicale.

”Şoferul TIR-ului a fost transportat la spital în stare de şoc”, a transmis sursa citată. 

Sfârșit cumplit pentru un student care mergea acasă

Un student de 22 de ani din Balș, județul Olt a încetat din viață, după ce a fost implicat într-un grav accident. Se pare că acesta a vrut să evite o mașină care a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure și a intrat într-un cap de pod.

Student mort accident Olt

Un student a murit pe drumul spre casă.

[Sursa foto: Pro Tv]

Citește și: Mărturii șocante făcute în fața anchetatorilor din iadul de la Ferma Dacilor: ”A început să mă ardă fața, m-am împiedicat de o persoană căzută pe hol”

Din păcate, acesta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Șoferul de 74 de ani pe care a vrut să-l ocolească nu era băut.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si