După valul de crime din țară, miercuri, o altă femeie a fost înjunghiată de soțul ei, în comuna Drăgăneşti, județul Galați.

Femeia rănită a ajuns de urgență la spital

Cei doi s-ar fi certat dintr-un motiv încă necunoscut, iar bărbatul în vârstă de 53 de ani a luat un cuţit şi a atacat-o pe femeia de 51 de ani. Cu ultimele puteri, chiar femeia a fost cea care a sunat la 112 după ajutor.

Ea le-a spus oamenilor legii că ar fi fost agresată fizic de către soț, care i-ar fi provocat mai multe răni cu un obiect înțepător, în timp ce se aflau la domiciliu, în satul Malul Alb, comuna Drăgănești, județul Galați. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Odată ajunși la fața locului, medicii au preluat victima pe care au transportat-o de urgență la spital. Mai apoi, bărbatul de 53 de ani a fost dus la sediul unității de poliție, pentru audieri. 

De asemenea, în acest caz au fost efectuate cercetări la fața locului și a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Știre in curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si