Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Galati! Un adolescent a murit si alti trei tineri au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a derapat

Un adolescent in varsta de 15 ani a murit si alti trei tineri de 20, 17 si 15 ani au fost raniti si transportati la spital, in urma unui accident ruier care avut loc duminica dimineata, in apropierea localitatii galatene Vanatori, dupa ce masina in care se aflau a lovit o buturuga de pe marginea drumului.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Crina Dragu, a declarat pentru News.ro ca accidentul a avut loc pe DN 26, in apopierea localitatii Vanatori, la ora 2.28, cand un tanar de 20 de ani a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile.

"Din primele cercetari, se pare ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, asfaltul fiind umed, a derapat, a iesit in afara drumului si a lovit o buturuga. In urma impactului, a rezultat decesul pasagerului din dreapta soferului, un adolescen tin varsta de 15 ani si ranirea soferului si a doua tinere de 15 si 17 ani aflate pe bancheta din spate", a declarat Dragu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cei trei raniti au fost transportati la spital in stare grava dupa ce au suferit mai multe traumatisme.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI