Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Giurgiu: Membrii unei familii nevaccinate au murit de COVID în aceeași zi

Mamă, tată și fiu, din Giurgiu, au murit de Covid la Spitalul județean din oraș, pe 13 octombrie. Este vorba de un tânăr de 36 de ani și părinții săi, toți nevaccinați. Bărbatul de 36 de ani a fost internat la ATI.

Alexandra Bercea,

Membrii unei familii nevaccinate din Giurgiu au murit de COVID în aceeași zi

[Sursa foto: doctorulzilei.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Managerul spitalului din Giurgiu, Dragoș Chivu, a declarat că cei trei au venit împreună la spital și pentru că erau în stare gravă, au fost internați de urgență. El a subliniat că cei trei pacienți au venit târziu, acesta fiind principalul motiv al situației grave în care sunt cei care se îmbolnăvesc. Aceștia nu erau vaccinați.

Citeste si: O delegație OMS vine în România. "Am ajuns un exemplu negativ la nivel internațional"

Membrii familiei au dezvoltat o formă severă de COVID

Autoritățile susțin că tratamentele au eșuat, întrucât membrii familiei au dezvoltat o formă severă de COVID.

În acest sens, ei încurajează vaccinarea.

Persoanele vaccinate nu dezvoltă forme severe, susțin medicii și au șanse foarte reduse de deces: ”Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Colții valului 4 al pandemiei îi împinge pe români să se vaccineze

,,Situația e gravă, încercăm să triplăm garda cu alte specialități ca să facem față''

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.239 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. De asemenea, doctorul a vorbit  și despre situația complicată din spital, unde în ultimele 72 de ore au fost situații în care nu mai era niciun loc liber, iar ambulanțele așteptau în curte cu pacienți conectați la oxigen. 

"Ieri nu aveam nici măcar scaune disponibile, erau 78 de pacienți în UPU, 100 pe secția COVID. Situația e gravă, încercăm să triplăm garda cu alte specialități ca să facem față. Toată această suferință ne afectează"

Pacienții care se află la ora actuală internați sunt în proporție de 90% nevaccinați.

Citeste si: Vaccinul Pfizer pentru copiii de 5-11 ani, în faza de evaluare la nivel UE

Sursa: digi24.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI