Alexandra Ionela Corbescu a mers miercuri la Spitalul Orășensc din Cărbunești pentru un control. Medicii i-au spus însă că trebuie să fie operată în aceeași zi, ceea ce s-a și întâmplat. Au apărut însă complicații și fata a intrat în stop cardio-respirator. Tânăra a fost resuscitată de câteva ori de medicii din Cărbunești.

Citeste si: Dramă în familia unui important om politic! Fiul său s-a sinucis!

Rudele au cerut transferarea tinerei paciente la Craiova, dar a fost prea târziu. Miercuri seară, în jurul orei 22.00, a fost declarat decesul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Drama neștiută a Cosminei, fata din Alba care s-a sinucis la doar 19 ani

Familia știa că Alexandra urma să nască pe 26 sau 27 octombrie, atunci fiind programată cezariana. A fost operată mai devreme, urmează ca ancheta să stabilească de ce. Familia va depune plângere. “Acum suntem la Craiova pentru autopsie și să o luăm. Nu se poate ca o fată de 21 de ani să moară la spital.

Am sunat la poliție la Cărbunești să facem plângere. Vom depune plângere și la Colegiul Medicilor. A rămas fratele meu cu copilul de 4 ani și cel nou-născut. Nici nu au apucat să se căsătorească”, a declarat Claudiu Ionuț Alexandru, cumnatul tinerei.

Sursa: pandurul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si