Avionul care s-a prăbușit era un Antonov An-12. În cursul zilei de sâmbătă, decolase din oraşul sârb Nis şi se îndrepta spre capitala Iordaniei Amman. Din primele informații, pilotul ar fi cerut permisiunea de a efectua o aterizare de urgenţă în Kavala, nord-estul Greciei, din cauza problemelor la motor

Citeste si: VIDEO| O dronă americană s-a prăbușit în Câmpia Turzii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

.

În ce zonă s-a prăbușit avionul

Avionul s-a prăbuşit în cele din urmă în apropierea satului Paleochori, într-o zonă nelocuită. Se află la aproximativ 40 de kilometri de aeroport. La bord erau opt persoane. Din păcate, niciuna dintre ele nu a supravieţuit accidentului.

Citeste si: Incident pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. O aeronavă privată a fost avariată și înlăturată de pe pistă

Conform unor surse, avionul transporta arme şi/sau muniţie pentru Ucraina. Martorii au menționat că au fost auzite mai multe explozii la scurt timp după accident.

Zona a fost evacuată imediat

Inițial, Pompierii şi serviciile de urgenţă au intervenit la faţa locului. După câteva momente,-au retras în aşteptarea sosirii unor echipe speciale. Doi salvatori au fost transportaţi la spital din cauza problemelor respiratorii. De asemenea, tuturor celor prezenţi li s-a ordonat să părăsească imediat zona.

Citeste si: VIDEO| O dronă americană s-a prăbușit în Câmpia Turzii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si