În coliziune au fost implicate o maşină în care se aflau patru persoane, printre care doi copii şi un TIR. 

Citeste si: Hoții din Hunedoara au furat cablurile electrice de la telescaunul de pe Vârful Straja. Autoritățile au deschis un dosar penal

Au intervenit autospeciale cu module de descarcerare

În urma apelului telefonic, au fost trimise urgent la fața locului două autospeciale de capacitate medie dotate cu module de descarcerare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accident rutier pe DN 68, în raza localităţii Sarmizegetusa, soldat cu 4 victime, 1 bărbat de 34 ani, o femeie de 39 de ani şi 2 copii de 5-6 ani. Pompierii de la Garda de intervenţie Baru şi Garda de intervenţie Bretea au acţionat pentru extragerea victimelor cu 2 autospeciale de capacitate medie dotate cu module de descarcerare”, transmite ISU Hunedoara.

Citeste si: Un bărbat de 43 de ani din Hunedoara a murit pe terenul de fotbal

Bărbatul de 34 de ani a decedat

Şoferul maşinii, un bărbat de 34 de ani, a decedat în urma impactului: ”Bărbatul de 34 de ani a fost resuscitat la fața locului de echipajele medicale, dar din păcate fără succes.

Femeia de 39 de ani a fost transportată la spitalul din Hunedoara cu răni grave, împreună cu copii, care din fericire prezentau răni uşoare. Toate victimele au fost transportate de către echipajele medicale ale SAJ Hunedoara”

Citeste si: O șoferiță a intrat cu mașina în geamul unui supermarket din Hunedoara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si