O femeie din comuna Scânteia, judeţul Iaşi, şi-a accidentat mortal copilul în timp ce încerca să parcheze o autoutilitară în curtea proprie.

Citeste si: Un polițist a fost spulberat de o mașină în timp ce verifica actele altui autoturism

Femeia a efectuat o manevră de parcare a mașinii în curtea imobilului, dar nu a observat că băiețelul ei se afla în acea zonă. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului.

Ce a transmis IPJ Iași

“La data de 10 octombrie, în jurul orei 11.40, o femeie din comuna Scânteia, județul Iași a sesizat faptul că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroșat pe fiul său, accidentându-l grav.

Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis oficialii Poliţiei din Iași.

Citeste si: Tragedie la Cluj. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a căzut dintr-o căruță

Trupul neînsuflețit al copilului a fost dus la Institutul de Medicină Legală Iași, unde urmează să i se facă necropsia pentru a se stabili cauza decesului.

Femeie cu bicicleta, lovită mortal de o mașină

În cursul zilei de 10 octombrie, în jurul orei 06:50, o femeie care traversa strada, pe lângă bicicletă, a fost lovită în plin de un autoturism pe celebra arteră Drumul Naţional 2 –E85, cunoscută pentru numeroasele accidente mortale.

Accidentul a avut loc în comuna Horia, în apropierea unei treceri pentru pietoni.

Potrivit primelor informaţii, femeia nu era pe trecere, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Anchetatorii încearcă să afle mai multe informaţii de la şoferul autoturismului, în vârstă de 38 de ani, din judeţul Bacău. Acesta era însă în stare de şoc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si