Bebelusul a murit marti seara. Mama lui i-a dat lapte si apoi a iesit din camera ca sa-i ajute pe ceilalti copii ai ei la teme. Cand s-a intors in camera, mama a observat ca micutul nu mai respira.

Femeia a inceput sa tipe, iar o vecina a chemat repede o ambulanta.

Medicii ajuns la fata locului au incercat sa il resusciteze, insa, in zadar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Politistii au fost sesizati despre moartea unui copil de opt luni. In cauza s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si s-a dispus necropsia. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt. Copilul era cel mai mic mebru al familiei. Mama lui mai are grija de inca trei frati de-ai sai. Tatal este plecat in Germania, la munca si se ocupa de la distanta de intretinerea familiei", spun autoritatile.

Potrivit bzi.ro, bebelusul si fratii sai erau bine ingrijiti de mama. Prima ipoteza in acest caz este ca micutul s-a inecat dupa ce a mancat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si