Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Iasi! Un bebelus a murit la scurt timp dupa ce mama lui l-a hranit! Politistii au deschis o ancheta!

Un bebelus de numai 8 luni a murit dupa ce a fost hranit de mama lui. Medicii, care au ajuns la fata locului in scurt timp, nu l-au mai putut salva.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bebelusul a murit marti seara. Mama lui i-a dat lapte si apoi a iesit din camera ca sa-i ajute pe ceilalti copii ai ei la teme. Cand s-a intors in camera, mama a observat ca micutul nu mai respira.

Femeia a inceput sa tipe, iar o vecina a chemat repede o ambulanta. Medicii ajuns la fata locului au incercat sa il resusciteze, insa, in zadar.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Politistii au fost sesizati despre moartea unui copil de opt luni. In cauza s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si s-a dispus necropsia. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt. Copilul era cel mai mic mebru al familiei. Mama lui mai are grija de inca trei frati de-ai sai. Tatal este plecat in Germania, la munca si se ocupa de la distanta de intretinerea familiei", spun autoritatile.

Potrivit bzi.ro, bebelusul si fratii sai erau bine ingrijiti de mama. Prima ipoteza in acest caz este ca micutul s-a inecat dupa ce a mancat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI