Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din localitatea Lețcani din județul Iași. Un copil a murit, iar alte două victime sunt în stare gravă.

Doi copii și tatăl lor au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni

"Astăzi, 19 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localității Lețcani.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat.

Citește și: Accident rutier în Bistrița: două persoane au fost rănite

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă" și ,,vătămare corporală din culpă".În acest moment, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers", potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Accident rutier în Bistrița: două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite, marți seară, în urma unui accident ce a avut loc în municipiul Bistrița. Apel la 112 efectuat prin sistemul E-call.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Mesajul lansat de un agent rutier care a intervenit în cadrul unui accident rutier cu o victimă de zece ani: „Oameni buni, eu nu mai pot! În fiecare zi mor copii accidentaţi din vina noastră”

Potrivit celor de la ISU Bistrița-Năsăud, în urma accidentului, două persoane au fost rănite, fiind găsite conștiente și cooperante.

Citește și: Accident rutier, de ultim moment, cu patru TIR-uri implicate

”Detaşamentul de Pompieri Bistriţa intervine la un accident rutier produs pe raza municipiului Bistriţa, intersectia str. Tarpiului cu drumul de centură”, anunţă, marţi seară, ISU Bistriţa-Năsăud.

Citește și: Cine este șoferul de autobuz din București care a accidentat mortal un pieton. Acesta lucra de 28 de ani

”Un bărbat în vârstă de aproximativ 23 de ani a fost transportat la spital de către echipajul de prim ajutor SMURD pentru investigaţii medicale amănunţite”, au mai transmis pompierii.

Apelul la 112 a fost realizat automat prin sistemul E-call. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si