Tragedia a avut loc la sanctuarul Mata Vaishno Devi din Katra, regiunea indiană Kashmir, au anunțat autoritățile. „Doisprezece pelerini și-au pierdut viața și 15 pelerini au fost răniți în incident",  au spus autoritățile. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 2:45 și potrivit primelor informații, a luat naștere de la o ceartă între pelerini, care a dus la busculadă. 

Citeste si: Ialomița: Un bărbat a fost reținut după ce și-a ucis iubita de 16 ani

Bilanț tragic: 12 persoane ucise

Opt dintre cele 12 persoane care au murit au fost identificate și au vârste cuprinse între 24 și 38 de ani. Mata Vaishno Devi este un lăcaş de cult aglomerat, situat în nordul Indiei, unde zeci de mii de oameni se roagă acoolo zilnic.

Citeste si: Incendiu la o florărie din fața Primăriei Sectorului 1 din Capitală

Peste 100 de incendii provocate de pisici în Coreea de Sud

Peste 100 de incendii provocate de pisici au avut loc în Coreea de Sud. Proprietarii de animale sunt avertizați să aibă grijă când lasă animalele acasă singure. Departamentul Metroploitan de Pompieri din Seul a spus că pisicile au provocat, între ianuarie 2019 și noiembrie 2021, 107 incendii. Din spusele pompierilor, se presupune că pisicile declanșează incendiile de la sobe sau dispozitive electrice. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Incendiile provocate de pisici sunt tot mai dese”, a declarat Chung Gyo-chul, un oficial al departamentului.

„Sfătuim persoanele cu animale de companie să acorde o atenție sporită, deoarece focul s-ar putea răspândi mai repede atunci când nimeni nu este acasă”, a mai adăugat oficialul.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat din județul Dâmbovița s-a răsturnat cu mașina la scurt timp după ce și-a omorât cu brutalitate soția

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si