Doi români, în vârstă de 25, respectiv 52 de ani, s-au stins din viață în urma unui accident devastator. Mașina care urma să îi transporte pe cei doi români acasă, dar și pe colegii lor, s-a răsturnat pe șosea.

Muncitori români, morți într-un tragic accident în Italia

Accidentul de proporții a avut loc ieri, pe A29 Palermo-Mazara del Vallo din Italia. Cei doi români s-au stins din viață pe loc.

Aveau leziuni incompatibile cu viața, așadar cadrele medicale de specialitate ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Citeste si: VIDEO- Accident de motocicletă în Craiova. Un tânăr a scăpat ca prin minune după ce un șofer de 75 de ani a schimbat brusc banda, fără să se asigure

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Alți doi români au fost răniți în impactul violent. Petre N., în vârstă de 52 de ani, se stabilise de mai mult timp în Palermo, acolo unde și muncea. Și-a pierdut viața, când nimeni nu s-ar fi așteptat, în Cinisi, Sicilia din Italia.

Alte trei persoane au fost grav rănite. La fața locului a ajuns în cel mai scurt timp un elicopter 118. Potrivit  știridiaspora.ro, elicopterul l-a transportat pe unul dintre cei trei răniți, un tânăr de 25 de ani, la Spitalul Civic din Palermo, însă a murit la scurt timp.

Ceilalți muncitori implicați în accident se află în afara oricărui pericol

Mașina care avea să îi ducă acasă s-a răsturnat pe asfaltul carosabilului.

Deocamdată, nu se știe cu exactitate care este motivul, însă oamenii legii din Italia au deschis o anchetă pentru a stabili toate detaliile.

Citeste si: Tragedie pe șosea. Un autobuz care transporta zeci de ucraineni s-a răsturnat

Unul dintre răniți ar fi fost lovit violent de o camionetă care și-ar fi continuat cursul, potrivit aceleiași surse.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si