Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Italia. Trei romani au murit dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un rau

Tragedia a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, la periferia orasului Pisa, iar rudele celor disparuti spun ca in masina s-ar fi aflat si o a patra persoana.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pana in acest moment, doar doua dintre trupuri au fost recuperate din apele raului Serchio, cel de-al treilea trup este cautat in continuare.
Scafandrii italieni au scos din apa trupurile neinsufletite ale lui Marius Nicolae de 31 de ani si Cristian Mircea de 25 de ani, in timp ce Lucian Cristea de 31 de ani este cautat in continuare, investigatorii banuind ca trupul acestuia a fost luat de curentii puternici ai apei si tarat catre mare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La malul apei au venit si rudele celor decedati care i-au informat pe pompieri ca in masina e foarte posibil sa fi fost si o a patra persoana, un prieten al celor trei, scrie IL TIRRENO.

Sursa foto: IL TIRRENO

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI