Românul în vărstă de 57 de ani se afla la locul de muncă, mai exact, acolo unde era angajat la o firmă de prelucrare a metalelor din Gaglianico, provincia Biella din Italia. La un moment dat, din motive care sunt cercetate și la ora actuală de oamenii legii italieni, bărbatul în vârstă de 57 de ani a căzut din camionul său și s-a lovit puternic la cap.

Citeste si: VIDEO| Student găsit spânzurat în ziua în care trebuia să își dea licența la Facultatea de Drept

Muncitorul român a fost transportat de urgență la spitalul din Biella, medicii efectuând operațiunile de salvare în cod roșu pentru traumatism cranian. La fața locului, pe lângă medici, au intervenit carabinierii Candelo și personalul Spresal.

Gest extrem din gelozie în Italia. O românca a incendiat mașina iubitului pentru că bărbatul s-a întors la fosta soție 

Scenariu desprins parcă din filmele de la Hollywood, chiar pe străzile din Italia. Enervată la culme că iubitul ei s-a întors la fosta soție, o româncă i-a incendiat mașina bărbatului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

O româncă în vârstă de 37 de ani, care a avut nervii întinși la maxim în momentul în care a aflat că iubitul său s-a întors la fosta soție, a luat decizia de a

se răzbuna. Zis și făcut. Astfel, femeia, care este rezidentă în localitatea italiană Montoro, provincia Avellino din Campania, a incendiat autoturismul iubitului său.

Citeste si: VIDEO Atac sinucigaş lângă poarta Ambasadei Rusiei de la Kabul. Șase oameni au murit, iar vinovatul s-a detonat

Conform jurnaliștilor publicației  Il Mattino, episodul, parcă desprins dintr-un film de la Hollywood, a avut loc în noaptea de 1 spre 2 septembrie 2022, în jurul orei locale 02:00, atunci când un autoturism staționat pe via Panoramica din localitatea menționată mai sus a fost cuprinsă de flăcări

și a ars ca o torță.

Persoanele care locuiesc în zonă au solicitat imediat intervenția pompierilor, iar în scurt timp, aceștia au ajuns la fața locului și au stins flăcările. Din păcate însă, din mașină nu a mai rămas decât caroseria, fiind carbonizată complet.

Citeste si: VIDEO- Bărbatul care și-a ucis soția pentru că nu câștiga suficient la videochat a fost adus în țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si