Un tânăr de doar 23 de ani din Italia și-a găsit sfârșitul în timp ce aștepta o pizza. El a suferit un stop cardiac în timp ce se afla în restaurantul familiei.

Tânărul s-a prăbușit la pământ chiar în fața tatălui său și a murit  la scurt timp. Medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Citește și: O adolescentă de pe TikTok a murit într-un tragic accident/”Zâmbetul ei frumos și spiritul ei bun vor continua să fie în inimile prietenilor”

Mesaje de adio pentru tânărul care a murit așteptându-și pizza

Saverio Loiacono, tânărul care a murit așteptându-și pizza, era pasionat de muzică și editare video. După tragedia șocantă, zeci de prieteni și apropiați ai tânărului au postat mesaje de adio pe paginile de socializare ale lui Saverio.

„Astăzi lumea a pierdut o  persoană  importantă, un băiat cu un suflet mare, imens.  A te avea alături într-o pate din viaţă  a fost un cadou grozav pentru mine.  Drum bun spre Ceruri, prietenul meu pentru totdeauna”, a scris cineva.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Primarul Constanței este acuzat că a agresat o jurnalistă. Ce a transmis edilul

Nu există cuvinte pentru pierderea ta, atât de bruscă, atât de tânăr. Adio  Saverio Loiacono,  te îmbrăţişez pentru totdeauna”, a mai spus o persoană, potrivit  Corriere.

Viața tânărului ar fi putut fi salvată

Se pare că tânărul putea, totuși, să fie salvat. Discuția despre absența dispozitivului de resuscitare, „Lucas”, continuă. Acesta este un dispozitiv mecanic de compresie toracică care ajută primii respondenți, personalul ambulaneței, medicii, asistentele sau personalul medical în furnizarea de compresii toracice eficiente și de calitate constantă pacienților aflați în stop cardiac.

Citește și: VIDEO- Trafic blocat pe DE 87, între localitatea Șendreni și Vădeni. A avut loc un accident între două autocamioane

Absența echipamentului care ar fi salvat probabil viaţa lui Saverio Loiacono este o particularitate a ASL din Bari, fiind singura regiune în care acesta nu este pus în funcţiune pentru ambulanţe.

Fostul director al centrului de operațiuni 118, Gaetano Di Pietro, a vorbit despre faptul că prezența lui „Lucas” nu ar fi schimbat cursul istoriei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: A ieșit din comă după 5 săptămâni și le-a spus medicilor că l-a văzut pe soțul mort cu ani în urmă. Ce mesaj uluitor i-a transmis bărbatul

„Cineva ar putea spune că dacă ar exista un CT portabil, am avea niște răspunsuri imediat e. Adevărul este că  tot ce există  în ambulanțe este

suficient pentru a salva vieți. Aș înțelege cazurile în care adrenalina ar lipsi, pentru că este un medicament esențial. Dacă am avea un aparat de masaj automat pe toate ambulanțele din regiune, am fi singura regiune care  ar avea , a menționat directorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si