Accidentul tragic a avut loc pe un teren agricol, unde bărbatul care a fost viceprimarul comunei Drăgănești până în anul 2020 strângea recolta la volanul unei combine agricole. În circumstanțe care pentru un moment au rămas necunoscute, bărbatul a căzut sub utilaj, unde s-a stins din viață. 

Citeste si: Accident teribil în județul Bihor: O femeie a fost ucisă de un șofer cu permisul anulat

În caz oamenii legii din cadrul Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș. În cauză s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se cercetează circumstanţeletragice ale morţii bărbatului. 

Locuitorii comunei sunt devastați după moartea lui Florin Sala

Trupul neînsuflețit al fostului viceprimar a fost transportat la medicină legală, acolo unde medicii legiști vor efectua necropsia pentru a stabili ce l-a făcut pe bărbat să se prăbușească sub utilajul agricol.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini inedite în Aeroportul Otopeni. Banda de bagaje a fost transformată în bandă de alergare ca să funcționeze

Florin Sala, un bihorean în vârstă de 52 de ani, a fost viceprimar al comunei Drăgăneşti în mandatul dintre anii 2016- 2020. În prezent acesta era consilier local ales pe listele PSD. 

Citeste si: Un român care se afla pe plajă în Thassos a făcut furori pe rețelele de socializare. Internauții s-au amuzat copios: "Ce ai frate în bidon?"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si