Cei de la Serviciul de Medicină Legală au ridicat cadavrul bărbatului în vârstă de 68 de ani pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare

”La data 21 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi împuşcat în zona capului.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în comuna Ulieşti, unde, într-o cameră a unei locuinţei, au descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împuşcare, în zona capului”, a transmis, miercuri, IPJ Dâmboviţa.  

Citeste si: Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie. Acesta a atacat cu toporul un adolescent

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal”, a mai precizat sursa citată.  

Un bărbat din Dolj a fost arestat preventiv după ce a ameninţat-o cu un pistol pe angajata unei săli de jocuri

“La data de 7 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o tânără de 25 de ani, din comuna Pleniţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei săli

de jocuri, din Craiova, ar fi fost ameninţată cu un pistol de un bărbat, care avea faţa acoperită, fiindu-i solicitaţi banii obţinuţi din încasări”, se arată în comunicat.

Citeste si: Un bărbat a amenințat cu o armă pe angajata unei săli de jocuri de noroc

“Angajata a refuzat cele solicitate, reuşind să iasă din locaţie, motiv ce l-a determinat pe tânăr să părăsească incinta, fără a intra în posesia vreunei sume de bani”, a precizat sursa citată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si