Oamenii legii din Craiova au fost sesizaţi, marți, 25 iulie 2023, la orele după-amiezii, de către un spital din Craiova, că la unitatea de primiri urgenţe au fost transportate două persoane, un bărbat în vârstă de 63 de ani şi soţia acestuia, în vârstă de 57 de ani, ambele din comuna Sopot, județul Dolj, cu diagnosticul intoxicaţie.

Tragedie în județul Dolj! Doi soți s-au stins din viață intoxicaţi cu spray împotriva insectelor. Au murit în somn după ce ar fi pulverizat substanţa în dormitor

Citește și: Pompierii români, eroi în Grecia: ”Animalele aveau blănița arsă, erau speriate, erau intoxicate cu fum”

După investigații, s-a descoperit că luni seara, cei doi au folosit un spray împotriva insectelor în dormitor.

Cei doi soți s-au stins din viață în timpul somnului

În urma expunerii, au resimțit disconfort în timpul nopții, iar marți dimineața starea lor de sănătate s-a deteriorat. Ca urmare, fiica lor a solicitat asistența ambulanței.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Marți, 25 iulie 2023, la orele serii, cei doi s-au stins din viață.

Citește și: Disperarea călătorilor, pusă la încercare pe aeroportul din Cluj. Zborurile au fost reprogramate, iar cursele au avut întârzieri semnificative. „Suntem de izbeliște. Stăm de două ore în avion şi de cinci ore în aeroport’’

„Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

„La data de 25 iulie a.c., ora 16.40, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, de către o unitate medicală, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe au fost transportate două persoane, un bărbat, de 63 de ani şi soţia acestuia, de 57 de ani, ambii din comuna Sopot, cu diagnosticul intoxicaţie.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în seara de 24 iulie a.c.,

cei doi ar fi pulverizat în camera de dormit un spray împotriva insectelor, simţindu-se rău peste noapte, iar în dimineaţa de 25 iulie a.c., dat fiind faptul că starea acestora s-a agravat, fiica lor a solicitat sprijinul ambulanţei, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ulterior, în seara de 25 iulie a.c., din nefericire, cei doi au decedat ”, au mai transmis oamenii legii.

Citește și: EXCLUSIV- Profesori de nota 10 la Titularizare 2023: ”Viitorul învățământului românesc ar putea arăta bine dacă ar intra mai mulți profesori dedicați în sistem”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si