Femeia în vârstă de 87 de ani locuia singură în comuna Todirești, județul Iași. Bătrâna era imobilizată la pat, iar un însoțitor avea tot timpul grijă de ea.

Citeste si: Un cetățean român din Finlanda care nu şi-a achitat taxele a fost vizitat de autorități: ,,Doi tipi, din ăia de vezi în Matrix"

Tragedia a avut loc luni dimineață, în momentul în care însoțitorul s-a deplasat la magazin pentru a-i mai cumpăra de mâncare bătrânei.

Atunci când s-a întors acasă, o parte a locuinței era deja mistuită de flăcări.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit carbonizat

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de la Garda II Negreăti. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, la locul tragediei a ajuns și un echipaj medical de prim ajutor. În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, camera în care stătea femeia ardea în totalitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trupul fără viață al femeii în vârstă de 87 de ani, cunoscută de vecini drept Lilei M.

a fost găsit carbonizat în casă.

Citeste si: Un polițist de frontieră, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a mers pe contrasens și a lovit un autobuz

„Luni, în jurul orei 09.30, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a anunțat izbucnirea unui incendiu într-o locuință din localitatea Todirești, comuna Todirești. În apelul telefonic s-a făcut precizarea că este foarte posibil ca în locuința cuprinsă de flăcări să fie surprinsă o persoană.

De la Garda II Negrești au intervenit o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipajele aferente. În sprijinul pompierilor negreșteni, Detașamentul Vaslui a trimis o autospecială multifuncțională. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență in interiorul unei camere și exista pericolul de propagare în toată locuința. După  câteva minute, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În camera care fusese cuprinsă de flăcări a fost găsit trupul fără  viață al unei femei în vârstă de 87 ani, imobilizată la pat. Restul locuinței a fost salvat. Au ars un pat, un scaun pentru transport persoane cu dizabilități, o comodă,  o fereastră, o ușă, un televizor și un reciever TV,  diverse piese de mobilier și bunuri textile”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Citeste si: Clipe de groază într-un „roller coaster” din Belgia. Mai multe persoane au fost blocate ore în șir


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si