Tragedia s-a produs sâmbătă, 18 iunie, în comuna Vâlcele din județul Olt. Omul legii l-a lovit pe pieton în timp ce efectua o manevră de mers cu spatele.

Citeste si: Dispariții misterioase în Timiș: Trei copii, de 11, 12 şi 13 ani sunt căutați de polițiști

"La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 13:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Judeţean 653, în comuna Vâlcele, judeţul Olt. La

faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, care, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, a acroşat un pieton aflat pe partea carosabilă, respectiv un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Vâlcele.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma evenimentului, pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Nr. 1 Craiova, unde în noaptea de 18/19 iunie a.c. a decedat", au transmis, luni, reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliție Olt, potrivit jurnaliștilor de la  adevarul.ro.

Polițistul nu consumase alcool înainte să se urce la volan

Oamenii legii l-au testat pe şofer, coleg de al lor, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ. Testarea pietonului la fața locului nu a fost posibilă, polițiștii anunțând că acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge la unitatea de primiri urgrnțr a spitalului unde a fost transportat.

Citeste si: Tragedie în Sinaia: O tânără de 24 de ani s-a aruncat de pe un pod într-o prăpastie

"Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (n. red.- iniţial s-a întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă), fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Conducătorul auto în vârstă de 31 de ani, din Drăgăneşti-Olt, este agent de poliție în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi se afla în afara programului de lucru.

Citeste si: Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de un altul de aceeaşi vârstă. Unde s-a petrecut totul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si