Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în județul Timiș: un tânăr a decedat după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Un tânăr a murit, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în județul Timiș. Băiatul executa lucrări de canalizare.

Diana Bostan,

Pompierii SMURD


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia s-a petrecut joi, în localitatea Iecea Mare din judeţul Timiş. Un mal de pământ s-a surpat peste tânărul în vârstă de 27 de ani.

Citește și: Sinucidere pe o stradă din Brașov. Un bărbat de 36 de ani s-a aruncat de la etaj

Un tânăr a decedat după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara şi Secţiei Sânnicolau Mare intervin în comuna Iecea Mare pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat. La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container şi un buldoexcavator, o ambulanţă SAJ şi un echipaj SMURD cu medic. 

Au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniş şi Lenauheim şi a fost anunţat ITM”, a transmis, joi, ISU Timiş.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Descoperire macabră în Bihor! Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit în apele unui canal, la trei zile după ce a plecat de acasă

În ciudat manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanță a constatat decesul.

O anchetă a fost deschisă în acest caz

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Săcălaz au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 27 de ani, ce lucra la o instalaţie de canalizare pe raza comunei Iecea Mare, ar fi fost surprins de un mal de pământ în timp ce încerca să facă racordul la o ţeavă.

Tânărul a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, a transmis, la rândul său, IPJ Timiş.

Citește și: Tânăr de 17 ani, găsit mort într-un cămin studențesc din Iași, după ce ar fi fumat și ar fi consumat mai multe doze de energizante

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI