Un pescar a fost cel care a observat cele petrecute si a inceput sa strige dupa ajutor.

Martorii mai spun ca dupa aproximativ 10 minute, trupul baiatului ar fi iesit singur la suprafata, iar o femeie care se afla in zona a intrat in rau si l-a tras la mal. „L-am auzit pe omul ala cum baga batul de undita dupa el, ca sa-l gaseasca, si striga sa vina cineva, dar n-avea cine, ca erau numai copii.

Am venit si noi sa vedem ce s-a intamplat si ne-a zis ca s-a inecat un copil acolo. Stand aici, am vazut cum l-a ridicat apa si m-am dus si l-am scos. Zic ca a stat vreo zece minute sub apa. Era la scaldat cu inca vreo doi copii, unul de vreo noua ani si celalalt de zece ”, a povestit femeia care a tras trupul baiatului la mal.

Un echipaj SAJ a intervenit la fata locului pentru acordarea de prim ajutor. In sprijinul personalului medical s-a deplasat si o ambulanta SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Dupa aproximativ o ora, timp in care baiatului i-au fost aplicate manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul. „Din pacate, nu am mai avut ce face. I s-au facut aproape o ora manevrele de resuscitare, din pacate fara rezultat. Am declarat decesul”, a spus medicul Laurentiu Albis, din cadrul SAJ Vrancea. La fata locului a ajuns si mama baiatului mort, care s-a asezat in genunchi, in apropierea cadavrului, si a inceput sa planga.

Ea a fost consolata de o politista.

 

Sursa: MonitoruldeVrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si