LA bordul ambarcațiunii erau mult mai multe persoane, aproximativ 82 de pasageri, iar 63 au fost salvați, potrivit unui comunicat de presă al guvernului statului Para. 

„Ambarcaţiunea nu avea autorizaţie”

Guvernul a indicat că" ambarcaţiunea nu avea autorizaţie pentru a efectua transportul fluvial de pasageri ” între insula Marajo şi Belem.

Citeste si: Un șofer din Neamț a fost călcat de mașina Poliției. Bărbatul a fost oprit pentru o depășire neregulamentară

Barca plecase dintr-un port clandestin din Camara, pe insula Marajo. La momentul dispariției pasagerilor, căutările au continuat cu un elicopter şi 11 bărci de salvare după scufundarea care a avut loc dimineaţa. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

" Vor fi luate toate măsurile necesare pentru a-i aduce pe cei responsabili în faţa justiţiei ”, a spus guvernul local.

Citeste si: Vești bune pentru cei ce beneficiază de ajutorul social. Anunțul a fost făcut de Ministrul Muncii

Presa locală a transmis imagini cu salvatorii care aduc trupurile naufragiaţilor la ţărm cu o canoe, acestea fiind apoi așezate pe o plajă şi acoperite cu cearşafuri.

Cauzele accidentului nu au fost precizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si