Un adolescent în vârstă de 15 ani a trecut prin clipe greu de imaginat. Acesta a căzut de pe un pod în albia abruptă a râului Putna. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD.

A căzut de pe pod, în Putna. Misiune dificilă de salvare a autorităților

Un apel la 112 semnala o tragedie. Un adolescent de doar 15 ani a căzut de pe un pod, în albia abruptă a râului Putna, localizată în dreptul localității Lepșa, județul Vrancea.

Citește și: Harta detaliată cu toate zonele din România în care există urși! Unde să mergi în drumeții, ca să fii în deplină siguranță

Adolescenul ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ de zece metri. 

La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de salvare. A fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Adolescentul a fost cu greu recuperat din albia râului, care, potrivit autorităților, era dificil de accesat. Minorul prezintă mai multe politraumatisme și a fost transportat la o unitate medicală, în regim de urgență, cu elicopterul SMURD. Din fericire, băiatul a fost găsit în stare conștientă.

Citește și: Un bărbat s-a trezit cu banii arși după ce i-a ascuns în sobă, apoi a mers la bancă pentru a-i schimba! Ce s-a întâmplat cu mica avere a omului este cu totul neașteptat! Care a fost decizia angajaților

Ce au transmis autoritățile?

"Pompierii militari au intervenit în cooperare cu un echipaj SAJ Vrancea și reprezentați Salvamont după ce s-a anunțat prin intermediul numărului pentru apel unic 112 ca un băiat, în varsta de 15 ani, a căzut de pe un pod în albia râului Putna, în dreptul localității Lepșa.

Acesta a fost extras din zona greu accesibilă (albia abruptă a râului) de pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Tulnici, împreună cu reprezentanții Salvamont.

Băiatul era conștient, prezenta politraumatisme prin cadere de la înălțime și a fost predat echipajului SAJ. Acesta urmează sa fie transportat la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD", se arată în informarea transmise de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si