Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in lumea atletismului! Fostul campion mondial a murit intr-un tragic accident!

Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri, a murit intr-un tragic accident de masina, iar vestea a venit ca un soc pentru lumea atletismului mondial.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicholas Bett a fost un sportiv iubit de milioane de oameni. A cucerit titlul mondial la 400 metri garduri la Beijing, in anul 2015 si castigase doua medalii de bronz la Campionatele de Atletism ale Africii, in anul 2014.

Nicholas Bett avea doar 25 de ani. El se afla la volanul masinii, in Kenya, cand a avut loc tragicul accident in care si-a pierdut viata. Antrenorul sau, Vincent Mumo, a relatat ca automobilul pe care il conducea Nicholas Bett a iesit de pe partea carosabila a drumului si a cazut intr-o rapa. Nicholas Bett conducea intr-o regiune cu mare altitudine, in vestul Kenyei si a murit pe loc.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform independent.co.uk, anuntul trist al mortii lui Nicholas Bett a fost anuntat de familia fostului sportiv si confirmat de seful politiei locale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI