La vârsta de 37 de ani, fotbalist al echipei Athetic Râfov, Irinel Cojanu, a murit la 37 de ani, după un teribil accident rutier. Acesta s-a produs pe drumul Ploiești-Păulești, la ieșirea din sensul giratoriu suspendat. 

Două persoane au murit în urma impactului

Două mașini s-au ciocnit violent. La fața locului s-au deplasat echipajele SMURD care au intervenit de urgență pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă pentru cei doi a fost prea târziu. 

În urma impactului, două persoane au murit. Acestea au fost un bârbat de 48 de ani și unul de 37 de ani, jucătorul de fotbal, Irinel Cojanu.

Citește și: Bărbatul de 83 de ani din Argeș care a lovit un biciclist și apoi a accidentat mortal doi pietenoni a fost reținut

„Doliu în familia ATHLETICO! Astăzi s-a întâmplat o tragedie, atacantul echipei noastre, Irinel Cojanu în vârstă de 37 de ani a suferit un accident teribil și s-a stins din viață! Un om de nota 10, un băiat plin de viață, serios și tot timpul cu zâmbetul pe buze…Dumnezeu sa te ierte! Condoleanțe întregii familii!”, a transmis echipa de fotbal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Neatenția a fost principalul motiv al accidentului. Celălalt șofer, în vârstă de 48 de ani, a încercat o depășire periculoasă, iar de aici până la tragedie nu a mai rămas mult.

Un junior de 12 ani a decedat la finalul antrenamentului

La începutul lunii octombrie, unui jucător de fotbal, în vârstă de 12 ani, i s-a făcut rău în timpul antrenamentului. 

„Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul incident petrecut astăzi, 3 noiembrie 2022, în județul Harghita. Aron Timar, un copil de 12 ani legitimat la echipa Under 12 Loki SC, formație ce urma să participe în Cupa Satelor, a decedat după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament. Ambulanța care a venit la fața locului nu l-a mai putut salva. FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților”, a anunțat atunci Federația Română de Fotbal pe Facebook.

Citește și: VIDEO- Culiță Sterp, revoltat după accidentul rutier. Artistul a făcut noi declarații: „De ce vă e ciudă...”

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si