Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în lumea justiției. O celebră judecătoare a Tribunalului Gorj a încetat din viață după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

O celebră judecătoare în cadrul Tribunalului Gorj a pierdut lupta cu viața la 54 de ani. Cristina Simona Moța s-a stins din viață în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Alexandra Bercea,

O celebră judecătoare de la Tribunalul Gorj, răpusă de coronavirus.

[Sursa foto: igj.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristina Simona Moţa, judecătoare în cadrul Tribunalului Gorj, a murit după ce a fost infectată cu  COVID-19. Aceasta era sora fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Moţa, care acum activează în DNA şi s-a remarcat prin anchete în dosare importante.

Cristina Simona Moţa era judecător la Secţia Penală și a fost internată în urmă cu câteva zile la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după începuse să se simtă din ce în ce mai rău.

Citeste si: VIDEO| O gravidă de 20 de ani, infectată cu COVID-19, a murit

Judecătoarea nu era vaccinată

Pacienta a fost internată în urmă cu câteva zile la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce simptomele începuseră să se agraveze.

În ciuda eforturilor medicilor, ea nu a mai putut fi salvată.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Medicii spun că a făcut o formă foarte gravă a bolii. Finalul tragic a venit în urma faptului  că aceasta nu s-a prezentat la spital de la primele simptome ale bolii. De asemenea, femeia nu se vaccinase împotriva virusului.

Citeste si: Gravidă în 6 luni, moartă de COVID

Astăzi  trebuia să își înceapă activitatea la Curtea de Apel din Craiova

Cristina Simona Moța era sora fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Moţa, care acum activează în DNA şi s-a remarcat prin anchetele în dosare importante. Astăzi urma să își înceapă activitatea la Curtea de Apel din Craiova.

Citeste si: Un tânăr s-a împușcat în cap cu o armă de asomare, pentru porci, în fața Tribunalului Gorj

Sursa: antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI