Politia statului Indiana a anuntat ca Jackson era pasager intr-un autovehicul Lincoln când s-a simtit rau si a coborât din masina, pe autostrada, in apropiere de Indianapolis. El a fost insotit pe marginea drumului de soferul automobilului in care se afla, Jeffrey Monroe, in vârsta de 54 de ani. Ambii au fost loviti mortal de o camioneta pickup Ford F-150.

Alex

Cabrera din Indianapolis, soferul camionetei, a fugit pe jos de la locul accidentului, dar a fost retinut repede de politisti. El nu avea permis de conducere si politia il suspecteaza ca era sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii accidentului.

Jackson a jucat 16 meciuri in 2016 in NFL pentru Colts, dar nu a evoluat in sezonul recent incheiat din cauza unei accidentari.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si